Oostenrijkers charmeren Racing Genk

Philippe Crols
| 8 reacties
Oostenrijkers charmeren Racing Genk
Foto: © SC

Elders op Voetbalkrant kan u al lezen dat Racing Genk een bod heeft uitgebracht op de Hongaar Tozser. Ook enkele Oostenrijkers kunnen de Limburgers dezer dagen charmeren.

Het nationale elftal van Oostenrijk bereidt zich op dit moment voor op het nakende EK in eigen land. Het oefende dinsdag alvast tegen Nigeria. Willy Reynders was samen met trainer Ronny Van Geneugden een aandachtig toeschouwer.

De twee mensen van Racing Genk kwamen er twee Oostenrijkers bekijken. Het Belang van Limburg weet dat het om Christian Fuchs en Franz Schiemer gaat. Fuchs is een middenvelder die in Oostenrijk voor Mattersburg uitkomt. Als Genk de speler wil binnenhalen zal het moeten afrekenen met concurrentie van Bochum en Napoli. Schiemer staat momenteel dan weer onder contract bij Austria Wien. De 22-jarige international is een verdediger.

Oostenrijk speelde tegen Nigeria trouwens 1-1 gelijk. Het Oostenrijkse doelpunt werd gemaakt door Kienast. Die speler stond enkele weken geleden nog in de belangstelling van Genk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties