Van der Heyden: 'Het was vreselijk'

Philippe Crols
| 0 reacties
Van der Heyden: 'Het was vreselijk'
Foto: © SC

Peter van der Heyden zal volgend seizoen nog altijd in Duitsland voetballen. Hij veranderde zondag wel van club. De linksachter trekt de deur bij Wolfsburg achter zich dicht en gaat voor Mainz spelen.

Peter van der Heyden kreeg in Wolfsburg nooit kansen. Hij mocht enkel tegen Bayern München in de basis starten, maar sindsdien verdween hij helemaal uit beeld. Hij werd door trainer Felix Magath zelfs niet meer geselecteerd.

"En dat was echt verschrikkelijk. Zeker omdat ik gewoon wist dat ik beter was dan sommige jongens die wel mochten meespelen. Het probleem was echter dat Magath mij gewoon niet moest hebben", spreekt de ex-speler van onder andere Club Brugge. Van der Heyden hoopt om zich via deze transfer ook terug in de kijker van de Rode Duivels te spelen.

Volgend seizoen gaat hij dus aan de slag bij tweedeklasser Mainz. "Het voorstel van Mainz was snel concreet. Ik had de afgelopen periode wel meer aanbiedingen, maar dat was allemaal vaag. Mainz heeft bovendien ook veel ambitie", aldus Van der Heyden in Het Nieuwsblad.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties