Inter wil Stankovic ruilen voor Aguero

K M
| 6 reacties
Inter wil Stankovic ruilen voor Aguero
Foto: © SC

Inter heeft zijn zinnen gezet op Sergio Aguero. Volgens La Gazzetta dello Sport was Marco Branca, algemeen directeur bij de Italiaans ploeg, donderdag in Spanje om de onderhandelingen met Atletico Madrid op te starten.

Donderdag zou er aan de onderhandelingstafel nog niet over een transfersom gepraat zijn. Branca zou enkel aan de beleidsmensen van Atletico duidelijk gemaakt hebben dat ze Aguero willen overnemen en dat ze bereid zijn om Dejan Stankovic in de deal te betrekken. Toch zal Inter nog een pak geld op tafel moeten leggen, gezien het feit dat Aguero nog een contract heeft tot medio 2012 en Atletico zelf twee jaar geleden 23 miljoen euro aan Independiente betaalde om de 20-jarige spits over te nemen.
 
Aguero ontplofte dit seizoen volledig bij Atletico. Met negentien doelpunten en acht assists in 37 wedstrijden was hij een sleutelfiguur die de Madrileense club een ticket voor de derde voorronde van de Champions League bezorgde. Stankovic speelde afgelopen seizoen 21 duels bij Inter en vond daarbij éénmaal de weg naar de netten, maar toch is men bij de landskampioen teleurgesteld over het niveau die de Serviër haalde en daarom mag hij vertrekken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties