Thuram lijkt op weg naar PSG

De Nijs Michael
| 3 reacties
Thuram lijkt op weg naar PSG
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paris Saint-Germain wil een herhaling van het afgelopen rampseizoen absoluut vermijden, de gevallen grootmacht uit het Franse voetbal is dan ook druk op zoek naar versterking.

Zo hebben de hoofdstedelingen nu hun oog laten vallen op Lilian Thuram. De Fransman, die afgelopen seizoen aan de slag was bij de Spaanse topclub FC Barcelona, is deze zomer transfervrij. PSG heeft hem een tweejarig contract aangeboden en daarenboven kan de Franse recordinternational na zijn profcarrière rekenen op een job binnen de club. Thuram lijkt wel oren te hebben naar het voorstel van PSG, waardoor de transfer wellicht één van de volgende dagen afgehandeld zal worden. 

Thuram heeft er al een erg succesrijke carrière opzitten. Zo won hij met AS Monaco de Coupe de France, terwijl hij met Parma de Coppa Italia en de Uefa Cup won. Met Juventus won hij dan weer vier Italiaanse landstitels, waarna hij naar de Spaanse grootmacht Barcelona vertrok. Daarnaast is Thuram met 136 caps Frans recordinternational, met Frankrijk werd hij overigens wereldkampioen in 1998 en Europees kampioen in 2000.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties