Van Geneugden blij met vele transfers

Mathias Dumarey
| 26 reacties
Van Geneugden blij met vele transfers
Foto: © SC

Ronny Van Geneugden is erg tevreden met de felle bedrijvigheid van RC Genk op de transfermarkt. "90 procent van ons huiswerk is nu al af", zegt de trainer van de Limburgers in de krant Het Belang van Limburg.

"Met dit spelersmateriaal kunnen we alle systemen aan. Ik neig naar een offensieve 4-3-3. Met deze transfers willen we als club een signaal geven. Met Genk willen we weer naar de top", aldus Ronny Van Geneugden.

"Niemand moet ons verlaten. Iedereen moet voor zichzelf uitmaken of hij de concurrentiestrijd wil aangaan. Ik verwacht wel degelijk nog uitgaande transfers", gaat de trainer van Genk verder. "We zoeken wel nog iemand voor de linkerflank. Tiago, Tom Soetaers en Dugary zijn te weinig als wisseloplossingen."

Van Geneugden is ronduit lovend over de transfers. Over João Carlos zegt hij dat Genk weet welk vlees het in de kuip heeft wat erg belangrijk is voor een sleutelpositie als centrale verdediger. Van Daniel Tözser verwacht Van Geneugden dat hij de Limburgers dominanter zal laten voetballen en Adam Nemec moet als targetman de meer technische spelers ruimte doen krijgen waardoor ze beter tot hun recht komen in het elftal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties