Voorspel GRATIS de EK-finale en win 2093 euro

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Voorspel GRATIS de EK-finale en win 2093 euro
Foto: © SC

Ben je altijd een voetballiefhebber met een glazen bol geweest? Wist je dat Rusland en Turkije het tot de laatste vier zouden schoppen? Voorspel dan nu de finale op BWIN en win tot 2093 euro cash!

Wat moet ik doen?
 
Ga naar www.voetbalkrant.com/gratis_wedden , stort 51 euro op je BWIN-rekening en krijg 40 euro bonus van BWIN en Voetbalkrant.com. Stuur ons je printscreen van je account door en wij storten je 51 euro meteen terug. Je krijgt dus 91 euro gratis om te wedden.
 
Hoe win ik 2093 euro?
 
Je kiest uiteraard zelf je favoriete finale, maar waarom waag je niet eens een extreem gokje? Je moet er zelf toch geen euro voor betalen. Zet bijvoorbeeld 91 euro in op Turkije als eindwinnaar en Rusland als verliezend finalist en je krijgt 2093 euro terug. Mooi verdiend door gewoon naar een voetbalwedstrijd te kijken, niet?
 
Je wint altijd!
 
Verkeerd gegokt? Geen nood. Bij Voetbalkrant.com en BWIN val je altijd in de prijzen, zelfs als je verliest. Wij geven aan de eerste 100 inschrijvers op BWIN een gratis exclusieve voetbal weg. Voorts verloten we onder de snelle pronostiekers onder jullie 4 luxueuze horloges, originele shirts van AC Milan en Real Madrid en een sportzak van AC Milan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties