Jacobs neemt twee jongeren mee op stage

De Nijs Michael
| 3 reacties
Jacobs neemt twee jongeren mee op stage
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor de spelers van bekerwinnaar Anderlecht zijn het drukke dagen. Afgelopen weekenden oefenden ze nog tegen Knokke en Hamme, gisteren vertrok het Brusselse gezelschap op stage richting Nederland. Trainer Jacobs nam in zijn selectie ook twee jongeren op.

De gelukkigen zijn middenvelder Boateng en aanvaller Mukendi. Beide spelers zijn samen met achttien anderen geselecteerd voor de oefenstage in Oisterwijk. De bus van Anderlecht kwam rond 13u aan in het hotel, Boussoufa, Polak, Vlcek, Wasilewski en Zitka waren echter in geen velden of wegen te bespeuren. Het vijftal tekende pas gisteravond laat present in het hotel. 

Naast de internationals van paars-wit maakte ook Pareja opnieuw zijn opwachting. De Argentijn had van coach Jacobs de toestemming gekregen om naar zijn thuisland te vliegen voor het huwelijk van zijn zus, na amper twee dagen keerde hij al terug naar Europa. Zijn landgenoot Frutos zal daarentegen niet afzakken naar Nederland, hij revalideert verder in Brussel. Vanavond oefent Anderlecht een eerste keer op Nederlandse bodem, Taxandria zal de tegenstander zijn. Donderdag nemen de Brusselaars het op tegen een plaatselijke amateurselectie en komende zaterdag staat een partij tegen een Roemeense club op het programma.

Wie die Roemeense tegenstander zal zijn is nog niet helemaal duidelijk. Gisteren meldden diverse media dat Roemeens kampioen en bekerwinnaar CFR Cluj de tegenstander zou zijn, maar vandaag meent Het Laatste Nieuws te weten dat niet Cluj, maar Otopeni de tegenstander zal zijn. Anderlecht reageerde nog niet. De club bevestigt via de website de oefenmatchen van dinsdag en donderdag, maar over een oefenmatch op zaterdag staat niets te lezen op de clubsite.

Selectie voor de oefenstage in Oisterwijk: 

Biglia, Boateng, Boussoufa, Bruzzese, Chatelle, Deschacht, Kanu, Gillet, Goor, Iakovenko, Juhasz, Kruiswijk, Lamah, Legear, Losada, Mukendi, Pareja, Polak, Proto, Rnic, Sare, Schollen, Vlcek, Wasilewski, Zitka

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties