Carratta ook volgend seizoen bij Antwerp

Carratta ook volgend seizoen bij Antwerp
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het bestuur van R Antwerp FC is erin geslaagd om Francesco Carratta voor twee seizoenen aan zich te binden. Een transfer die vele supporters van de tweedeklasser tevreden zal stemmen.

Carratta was afgelopen seizoen al een half jaar aan de slag bij Antwerp, dat de speler leende van Sint Truiden. De 20-jarige middenvelder werd al snel één van de publiekslievelingen wegens zijn werkkracht en polyvalentie. Hij speelde dan ook nog mee in zestien wedstrijden en wist in zijn eerste wedstrijd al meteen de weg naar de netten te vinden. Sint Truiden moest hem niet meer hebben en speler en club kwamen dan ook tot een akkoord om de onderlinge overeenkomst te ontbinden.

Antwerp lijkt overigens goed op weg om nog een geleende speler aan zich te binden. Net als bij Carratta werd Slobodan Slovic afgelopen seizoen een half jaar geleend en moest achteraf zijn werkgever, Cercle Brugge, hem niet meer hebben waarop het contract tussen speler en club werd ontbonden. Volgens de Serviër staat hij heel dicht bij een akkoord. Spencer Verbiest ten slotte kreeg eerder deze week een nieuw voorstel omtrent een contractverlenging.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties