Weer geen uitspraak in Brugs stadiondossier

Weer geen uitspraak in Brugs stadiondossier
Foto: © SC

De Task Force die woensdag samengekomen is om een ultiem oordeel te vellen in het Brugse stadiondossier, heeft de hele zaak verschoven naar eind augustus. Opnieuw werden dus geen knopen doorgehakt.

Het geduld van Club Brugge wordt nog wat meer op de proef gesteld. Afgelopen woensdag had de Task Force, die in opdracht van de Vlaamse regering het hele Brugse stadiondossier onderzoekt, een eindoordeel moeten vellen, maar volgens Het Laatste Nieuws zijn er nog steeds geen knopen doorgehakt. Pas eind augustus is er een nieuwe vergadering voorzien.
 
“Knopen werden er niet doorgehakt”, aldus Tineke Sonck, woordvoerster van minister van Sport Bert Anciaux. “Er werd uitvoerig van gedachten gewisseld over het kostenplaatje van het nieuwe stadion. Voorts werd er gesproken met het Centrum van Verkeer en kwam ook het MER-rapport ter sprake.”
 
Sonck meldde wel dat er al twee van de vijf mogelijke locaties definitief van de lijst geschrapt zijn. “Loppem, de enige optie voor Club Brugge, hoort daar niet bij. Eind augustus komt de commissie opnieuw samen en volgt normaal gezien de definitieve beslissing die aan de Vlaamse regering zal overgemaakt worden.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties