Londerzeel ook te sterk voor Vilvoorde

K M
| 3 reacties

SK Londerzeel heeft ook zijn derde oefenwedstrijd winnend weten af te sluiten. KFC Vilvoorde werd op eigen terrein met 1-4 verslagen.

Tegenover de wedstrijd tegen Rapid Leest nam Andy Vandenabeele de plaats tussen de palen in en verscheen Lionel De Spiegeleer in de plaats van Julien De Meyer aan de aftrap waardoor Kevin Geets op de links-back ging spelen. Londerzeel kwam na twaalf minuten op voorsprong doordat Sebastiaan Van Reeth vanop 20 meter de bal binnen trapte. Halverwege de tweede helft kwam Vilvoorde echter langszij. Toch mocht Londerzeel met een voorsprong de rust in. Thomas Geerinck verstuurde een voorzet naar de tweede paal die door Geets terug naar binnen werd gekopt. Kristof De Voeght was in het daarop volgende luchtduel sterker dan zijn bewaker en zette de 1-2 op het scorebord.

Verschillende supporters hadden na de rust hun zitje nog niet ingenomen toen de 1-3 werd gescoord. Goran Bijelic snoepte de bal af en bediende Lionel De Spiegeleer die het via de binnenkant van de paal afmaakte. Halverwege de tweede helft maakte De Spiegeleer zijn tweede van de namiddag door een individuele actie succesvol af te werken. Londerzeel kreeg nog de kans om de score verder op te drijven, maar Filip Sluyts knalde vanop 5 meter de bal over de lat en Bruno Maes plaatste een vrije trap op de bovenkant van de deklat.

SK Londerzeel: Vandenabeele, Geerinck, Poppe (65' Bamba), Morreel, Geets (46' De Meyer), Maes, Sluyts, De Spiegeleer, Bruyninckx (46' Bijelic), Van Reeth (65' Benchariff), De Voeght