Wiese wil oefenduel boycotten

Nico Wieme
| 0 reacties
Wiese wil oefenduel boycotten
Foto: © SC

Vanavond om 19u00 speelt Werder Bremen een oefenwedstrijd op het veld van Hansa Rostock. Werderdoelman Tim Wiese wil onder geen enkele voorwaarde tussen de palen plaatsnemen.

Voor één Bremenspeler is het duel van vanavond veel meer dan gewoonweg een oefenwedstrijd: Tim Wiese. De doelman weigert om te spelen. Op de dag van vandaag exact drie jaar geleden liep Wiese in het Ostseestadion een kruisbandscheur op. Ook toen was de tegenstander Hansa Rostock.
 
Wiese wil de wedstrijd van vanavond boycotten. “Zoals vele andere voetballers ben ook ik bijgelovig. Ik begin te duizelen als ik aan de wedstrijd denk. Dat ogenblik drie jaar geleden zal ik mijn leven lang niet vergeten!”
 
Wiese is bang dat hij opnieuw geblesseerd zal geraken. Voor de doelman van Werder Bremen was zijn blessure aan de kruisbanden op 30 juli 2005 de tweede in korte tijd. Amper drie weken was hij fit toen hij in Rostock dezelfde blessure opliep. Vijf maanden duurde zijn revalidatie.
 
Mag Wiese zelf beslissen of hij al dan niet speelt? “Ik weet nog niet wie zal spelen”, beantwoordde trainer Thomas Schaaf de vraag. “Maar met zulke dingen hou ik absoluut geen rekening”, was hij duidelijk in zijn commentaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties