Ronaldo: 'Ik blijf bij Manchester United'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Ronaldo: 'Ik blijf bij Manchester United'
Foto: © SC

Cristiano Ronaldo blijft bij Manchester United. Dat heeft de 23-jarige Portugese international bekend gemaakt in een interview met de Portugese krant Publico.

“Ik speel ook volgend seizoen nog voor Manchester United”, verduidelijkt de aanvaller. “Alex Ferguson heeft naar mijn argumenten geluisterd en ik naar die van hem. We zijn tot de conclusie gekomen dat het voor beide partijen het beste is dat ik blijf.”
 
Eer
 
Ronaldo was maandenlang de speelbal in een transfersoap met Real Madrid, dat tot 100 miljoen euro veil had om de Portugese balvirtuoos binnen te halen. De speler zelf zag zichzelf al in het shirt van De Koninklijke spelen, maar ziet zijn droomtransfer door de neus geboord.
 
“Ik ga zeker niet tegen mijn zin spelen en zal de kleuren van Manchester met mijn hele hart blijven verdedigen. Ik zal met dezelfde toewijding als voorheen vechten voor de eer van het shirt.”
 
82 miljoen
 
Een transfer naar de Spaanse hoofdstad is in de toekomst niet uitgesloten. Het Manchester-bestuur maakte eerder deze week bekend dat hij na het seizoen weg mag voor 82 miljoen euro. Of verandert het tegen dan terug van mening?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties