De Camargo is 'Belg' tegen Estland

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Camargo is 'Belg' tegen Estland

België is voor de WK-kwalificatiereeks voor het WK 2010 in Zuid-Afrika wellicht twee spitsen rijker. Mohammed Tchité kreeg al zijn Belgisch paspoort en die eer valt binnenkort ook Standard-aanvaller Igor De Camargo te beurt.

Igor De Camargo heeft al langer te kennen gegeven dat hij erg graag voor de Belgische nationale ploeg wil uitkomen. In principe zou de geboren Braziliaan straks in september al opgeroepen kunnen worden door bondscoach René Vandereycken voor de eerste wedstrijd in het eigen Stade Maurice Dufrasne tegen Estland.

De Camargo heeft ondertussen al de hele naturalisatieprocedure doorlopen en zou heel snel zijn Belgisch paspoort in ontvangst mogen nemen. "Deze maand nog zou dat in orde moeten komen. Normaal ben ik definitief Belg als de Rode Duivels tegen Estland moeten aantreden", zegt de spits in de krant Gazet van Antwerpen.

"Als de bondscoach denkt dat hij mij zou kunnen gebruiken, ben ik zeker klaar om mijn debuut te maken voor de Rode Duivels", solliciteert De Camargo al druk naar een eerste selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties