Anderlecht wimpelt 'belachelijk bod' van Murcia af

De Nijs Michael
| 0 reacties
Anderlecht wimpelt 'belachelijk bod' van Murcia af
Foto: © SC

Silvio Proto hoopt nog voor het einde van de transferperiode een nieuwe club te vinden, maar makkelijk gaat dat niet. De doelman wil graag naar het Spaanse Real Murcia, maar het bod van de tweedeklasser wordt door Anderlecht als belachelijk bestempeld.

Real Murcia toont al geruime tijd concrete interesse in Proto en ook de doelman zelf ziet een overgang naar de Segunda Division best zitten. "Spelen in de Spaanse tweede klasse is beter dan hier op de bank zitten", laat de sluitpost optekenen.

Anderlecht is echter niet van plan om Proto te laten vertrekken voor 'een appel en een ei', het bod van Real Murcia werd intussen dan ook naar de prullenmand verwezen. "Wat Murcia biedt, is belachelijk", reageert manager Van Holsbeeck

Toch hoeft Proto niet meteen te wanhopen, want ook enkele Belgische clubs tonen interesse. "Een aantal daarvan heb ik al afgewimpeld na een gesprek met trainer Jacobs. Maar ik ga er vanuit dat er deze week iets beweegt", aldus Proto.

Ook coach Jacobs deed zijn zegje over de transfergeruchten. "Ik heb Silvio uitgelegd dat ik liefst over drie goede keepers beschik. Maar daarnaast is er ook het aspect dat iemand zoals Silvio moet kunnen spelen. Soms reageert hij wat impulsief, daarom heb ik hem op het hart gedrukt dat hij nu geen foute keuze mag maken. Liefst van al zou ik hebben dat hij een jaartje wordt uitgeleend", aldus Ariël Jacobs.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties