Internationale topscout zoekt nieuwe werkgever

K M
Internationale topscout zoekt nieuwe werkgever
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet enkel spelers moeten soms op zoek naar een nieuwe club, ook scouts moeten dat soms ook doen. Ronny Dierick, een internationale topscout, vroeg of Voetbalkrant.com hem hierbij geen handje kon helpen.

Dierick heeft een cv waar menig scout jaloers op zou zijn. In 1996 ging hij aan de slag bij RSC Anderlecht om een goede twee jaar later over te stappen naar Vitesse Arnhem. Bij de Nederlandse club was hij zes jaar actief tot hij in 2004 in Engeland een werkgever vond. Dierick ging immers aan de slag bij Tottenham Hotspur.
 
Als scout heeft Dierick zowel ervaring op het A-niveau als op het jeugdniveau. Naast België ging ook al scouten in onder andere Tsjechië, Slovakije, Polen, Portugal, Scandinavië, Frankrijk en op de Africa Cup en de Copa America. Dierick zag jongens als Zlatan Ibrahimovic, Ahmed Mido, Bart Goor, Ruud Van Nistelrooy en John Carew aan het werk nog voor ze bekend waren bij het grote publiek.
 
Clubs of agentschappen die interesse hebben in deze internationale topscout kunnen aan zijn contactgegevens komen door een mail te sturen naar eindredactie@voetbalkrant.com. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties