Eurosport 2 zendt Superleague Formula uit

De Nijs Michael
| 3 reacties
Eurosport 2 zendt Superleague Formula uit
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De supporters van autosport en/of Anderlecht kunnen zich verheugen op de start van de Superleague Formula. Sportzender Eurosport 2 zal de races namelijk uitzenden. De wagen va Anderlecht zal in de competitie bestuurd worden door Craig Dolby.

Enkele weken geleden werd de Deen Andersen nog naar voor geschoven als bestuurder van de Anderlechtbolide. Uiteindelijk werd echter gekozen voor de Brit Graig Dolby. De piloot kon overtuigen tijdens de oefenritten in Italië en bovendien brengt hij ook een behoorlijk sponsorbudget mee. "Anderlecht heeft geen gebruik gemaakt van zijn vetorecht bij de keuze van de rijder. De club toonde begrip voor de financiële situatie waarin Astromega zich bevindt en daarvoor wil ik de clubleiding ook bedanken", vertelt Mikke Van Hool van Astromega in Gazet van Antwerpen.

Supporters van Anderlecht die de prestaties van het raceteam willen opvolgen, hebben geluk. Eurosport 2 maakte gisteren namelijk bekend dat zowel de kwalificaties als de races rechtstreeks uitgezonden zullen worden op de sportzender. Bovendien komt er dinsdag ook een magazine in primetime.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties