Van Damme: 'Ik supporter voor Liverpool'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Van Damme: 'Ik supporter voor Liverpool'

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Bijna heel België hoopt op een stunt van Standard op het veld van Liverpool. Vooral de heenwedstrijd gaf iedereen veel vertrouwen, maar Jelle Van Damme is het daar niet mee eens en liet weten voor Liverpool te zullen supporteren.

Jelle Van Damme speelt graag spelletjes. Vorig seizoen imiteerde de Anderlecht-speler al het handgebaar van de ondertussen verongelukte Club Brugge-speler François Sterchele. Ruim een week geleden provoceerde hij Cercle-coach Glen De Boeck en nu is Standard aan de beurt. "Ik weet niet of ik zal thuisblijven om naar Liverpool - Standard te kijken, maar ik supporter wel voor Liverpool. Ik heb al altijd een zwak gehad voor Engelse ploegen en Liverpool is, samen met Manchester United, mijn uitverkoren team. Het zou een schande zijn voor Liverpool als ze worden uitgeschakeld door Standard", aldus de verdediger van Anderlecht.

"In België is Standard een solide ploeg die een favoriet is voor de titel, maar in Liverpool gaan ze er gewoon uit. Liverpool zal realistisch voetbal spelen. Bovendien spelen ze in hun eigen stadion op Anfield Road." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties