Strupar en Oulare trappen straks af in Genk

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Strupar en Oulare trappen straks af in Genk

RC Genk wilde met ambitieuze uitgaven terug aanpikken met het recente glorierijke verleden. De competitiestart ging echter de mist in. Met de oudgedienden Strupar en Oulare morgen aan de aftrap moet het toch beteren.

Souleymane Oulare en Branko Strupar zullen zaterdagavond de wedstrijd tegen SC Lokeren aftrappen. Beiden brengen ze nog eens een bezoekje aan de club waar ze de successen opstapelden. Vooral Strupar is tevreden dat hij nog eens in Limburg is.

"Zaterdag zal ik de geluksbrenger zijn van RC Genk. Ze zullen zeker winnen", lacht Strupar op de website van Genk. "Mijn hart is gebroken toen ik hier vertrok. Mijn laatste wens is nog steeds nog eens in het shirt van deze club te kunnen spelen. Mag ik niet eens meedoen met de B-ploeg?", grapt de Kroatische goalgetter van weleer.

Strupar en Oulare waren een erg complementair koppel en speelden een jaar of acht geleden de pannen van het dak in de Cristal Arena. "En zeggen dat we elkaar lang niet begrepen hebben, maar met de benen begrepen we mekaar maar al te goed. Ik volg Genk nog altijd op de voet. Als ze gescoord hebben, weet ik dat altijd binnen de vijf minuten. Ik volg alles op Teletekst", besluit Strupar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties