Deflandre voelt zich overbodig bij Dender

Deflandre voelt zich overbodig bij Dender

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Eric Deflandre kent barre tijden in zijn voetbalcarrière. Sinds zijn vertrek bij Standard zit hij duidelijk op de weg terug. Bij FC Brussels wilde het al niet lukken en nu lijkt hij ook bij FCV Dender een speler op overschot te zijn.

Johan Boskamp, de coach van de fusieploeg uit het Pajottenland, lijkt niet langer meer beroep te willen doen op de diensten van Eric Deflandre. De Waal die in zijn carrière onder meer uitkwam voor Germinal Ekeren, Club Brugge en Olympique Lyon  beseft dat hij op een dood spoor zit maar hij wil niet denken aan het verbreken van zijn contract.

"Ik heb er vorig seizoen alles gedaan om FCV Dender in eerste klasse te houden. Op dit moment lijkt het er toch op dat Boskamp me niet meer nodig heeft. Ik verwijt de club niets. Ik weet wel dat ik nog meekan op het hoogste niveau. Dat is ook de reden waarom ik het nog niet zag zitten om naar tweede klasse te gaan. Ik heb trouwens ook geen enkel concreet aanbod gekregen", zegt de ex-Rode Duivel in de Waalse krant La Gazette des Sports.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties