Stadion Club Brugge: nieuwe deadline is 12/9

Mathias Dumarey
| 53 reacties
Stadion Club Brugge: nieuwe deadline is 12/9

Zoals gisteren al was aangekondigd, heeft de Vlaamse regering het andermaal vertikt om zich uit te spreken over het stadiondossier van Club Brugge. De nieuwe deadline zou zijn verschoven naar volgende week vrijdag 12 september.

De ontgoocheling druipt vandaag van de Club Brugge-gezichten. "Het was een D-day die er opnieuw geen was", laten ze op de website van blauwzwart weten. Wat hen ongetwijfeld nog het meest moet storen is het feit dat het dossier niet eens besproken is geweest.

Toch blijven ze in het Brugse kamp hopen. "Hoewel de derde deadline al verlopen is, durft Club Brugge nog altijd te rekenen op de nodige daadkracht. Naar verluidt zou de nieuwe deadline volgende week vrijdag zijn."

Bij Club Brugge is men de politieke impasse kotsbeu. "Vlaanderens besluiteloosheid en immobilisme is nefast voor het voetbal in Vlaanderen en België en voor Club Brugge zelf. Het WK 2018 staat zo op losse schroeven. Als de beslissing wordt uitgesteld en er randvoorwaarden worden opgelegd, wordt ook de levensvatbaarheid van het project in gevaar gebracht. We hebben een sterk dossier onderbouwd met een dertigtal studies. Het is tijd om te beslissen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties