Ceulemans heeft grote offensieve problemen

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Ceulemans heeft grote offensieve problemen

Jan Ceulemans, de trainer van VC Westerlo, heeft serieuze offensieve problemen in de aanloop van het competitieduel tegen Excelsior Moeskroen. Enkel de Kameroener Bertin Tomou lijkt fit te zijn voor dienst.

Een week geleden was er al het nieuws dat Dieter Dekelver drie maanden niet kan voetballen. Diens vervanger, Jaime Ruiz, blijkt deze week ook een blessure te hebben opgelopen die hem drie weken van de Belgische velden zal houden. In de spits is dus enkel nog Bertin Tomou fit.

Jan Ceulemans ziet Joris Van Hout, Johan Sotil, Mozes Adams en Lukas Zelenka enkel als noodoplossing. Maar zelfs bij de fitheid van deze spelers heeft Ceulemans zijn twijfels. "Zelenka en Adams zijn nog maar pas uit blessure en Van Hout wordt omgevormd tot een centrumverdediger. Sotil is dan weer meer een speler voor de linkerkant", zegt Ceulemans in de krant Gazet van Antwerpen.

VC Westerlo toonde zich bovendien nog niet van zijn meest productieve kant in deze competitie. In vier duels kon de Parel der Kempen nog maar drie doelpunten aantekenen. Zaterdag komt de verrassende competitieleider Excelsior Moeskroen over de vloer in 't Kuipje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties