Blessure Ruiz minder erg dan gedacht

De Nijs Michael
| 0 reacties
Blessure Ruiz minder erg dan gedacht
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo-trainer Jan Ceulemans kreeg goed nieuws van Jaime Alfonso Ruiz, de blessure van de aanvaller is minder erg dan eerst gevreesd. De Colombiaan raakt dit weekend misschien zelfs speelklaar voor de wedstrijd tegen leider Moeskroen.

Ruiz liep in de wedstrijd in en tegen Lokeren een knieblessure op. De medische staf ging uit van een verrekking van de mediale band en een onbeschikbaarheid van meerdere weken. Zo erg blijkt het echter niet te zijn. De aanvaller kreeg een inspuiting en kon al individueel trainen. 

Ook van Wouter Scheelen en Emmanuel Sarki kreeg Jan Ceulemans goed nieuws. Beide spelers zijn volledig hersteld van hun blessures en konden voluit meetrainen. Sergio Hellings traint nog steeds individueel, maar naar alle waarschijnlijkheid kan ook hij maandag hervatten met de groep.

Het enige negatieve nieuws kwam van Jef Delen en Tom Van Imschoot, beiden moesten de training gisteren onderbreken. Delen had last van de lies, terwijl Van Imschoot een trap op de knie moest incasseren.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties