'Acht miljoen is richtprijs voor Defour'

De Nijs Michael
| 0 reacties
'Acht miljoen is richtprijs voor Defour'

Zoals we eerder deze week al konden melden, is Middlesbrough geïnteresseerd in de diensten van Steven Defour. De Engelsen sturen vanavond dan ook scout naar Luik. Het is echter duidelijk dat de middenvelder niet voor 'een appel en een ei' mag vertrekken.

De Engelse media menen te weten dat Middlesbrough intussen al een bod op Defour voorbereidt, maar dat wil de club voorlopig niet bevestigen. Ook Defours manager Paul Stefani houdt de boot af. "Steven is één van de spelers die momenteel gevolgd worden door Middlesbrough, maar meer is er nog niet", aldus de man.

Toch is het nu al duidelijk dat Defour Sclessin niet zal verlaten voor een 'appel en een ei', zeker omdat Ajax vorige winter al een bod van acht miljoen op tafel heeft gelegd. Dat werd toen overigens vakkundig naar de prullenmand verwezen door het bestuur van Standard. "Ajax wilde vorige winter tot acht miljoen betalen. Ik weet niet of zij nog geïnteresseerd zijn. Maar het is duidelijk dat die acht miljoen de richtprijs is. Defours transferprijs zal hoger liggen", aldus manager Stefani. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties