Zulte Waregem verliest nipt van Heerenveen

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Zulte Waregem heeft zijn oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Heerenveen nipt verloren. Trond Sollied en de zijnen wonnen met 1-2.

Heerenveen startte het best aan de wedstrijd, en dat resulteerde al gauw in een voorsprong. Henrique werd na een kleine twaalf minuten diep gestuurd en rondde perfect af: 0-1. Diezelfde Henrique had ook een voet in de 0-2 nauwelijks enkele minuten later. De aanvaller legde de bal perfect op het hoofd van Kalou, die niet aarzelde en de bal in doel legde.

Toch liet Zulte Waregem zich niet doen. De West-Vlamingen knokten zich terug in de wedstrijd en vonden op slag van rust de aansluiting. Het was Barrios die de 1-2 aantekende.

Zulte Waregem probeerde nog na de rust, maar de gelijkmaker zat er niet meer in. Zo ging Trond Sollied aan de Gaverbeek met de zege lopen.