Mathijssen enkel geschorst tegen Gent

De Nijs Michael
| 17 reacties
Mathijssen enkel geschorst tegen Gent
Foto: © SC

Jacky Mathijssen is zich met succes gaan verdedigen bij het Sportcomité van de Belgische voetbalbond. De trainer van Club Brugge wordt slechts één duel geschorst, in eerste instantie werden nog drie duels schorsing gevorderd.

Jacky Mathijssen werd in de wedstrijd tegen Racing Genk naar de tribune verwezen nadat hij het niet eens was met de beslissingen van scheidsrechter Serge Gumienny. De voetbalbond stelde Mathijssen een minnelijke schikking van twee weken schorsing voor, wat zou neerkomen op drie wedstrijden. Maar de oefenmeester ging in beroep.

Mathijssen haalde zijn gram, hij wordt slechts één wedstrijd geschorst. Club zal het enkel in de uitwedstrijd tegen AA Gent zonder zijn coach moeten doen. Intussen heeft de trainer van blauw-zwart ook het geschil met ref Gumienny bijgelegd, beide heren gaven elkaar een handdruk. Mathijssen kan overigens niet geheel tevreden zijn, want zijn boete werd wel verhoogd. Het Sportcomité maakte van de honderd euro boete prompt duizend euro, maar wellicht ligt Mathijssen daarvan niet wakker.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties