De Mos: 'Vanden Stock gaat liever golfen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Mos: 'Vanden Stock gaat liever golfen'

Vanavond staan RSC Anderlecht en KV Mechelen in het Astridpark tegenover elkaar. Het zijn twee clubs waar de Nederlander Aad De Mos ooit werkzwaam was. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om uit te halen naar paarswit.

Aad De Mos kiest voor de wedstrijd van vanavond partij voor Mechelen. Hij stelt ondertussen wel vast dat er grote problemen zijn in de bestuurskamer van zijn andere ex-werkgever, Anderlecht. "De problemen ginds zijn begonnen toen Constant Vanden Stock en Michel Verschueren wegvielen. Dat waren kenners en ze waren altijd van alles op de hoogte. Roger Vanden Stock speelt veel liever golf", zegt De Mos in de Waalse krant Gazette des Sports.

"Anderlecht heeft nu veel te kleine spelers rondlopen en de verdediging is statisch. Bovendien hebben ze ook een probleem met hun mentaliteit. Ze hebben te veel Argentijnen in hun kleedkamer. Ik supporter vanavond voor KV Mechelen. Het is bij die club waar ik zelf voor de successen heb gezorgd. Bij Anderlecht kreeg ik hulp van het bestuur en van wijlen Jean Dockx", besluit de Nederlander die vorig seizoen nog trainer was van Vitesse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties