Psycholoog niet wild van aanpak Cartier

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Psycholoog niet wild van aanpak Cartier
Foto: © SC

Albert Cartier verraste dinsdagavond iedereen, ook zijn spelers, door tijdens de rust van de bekerpartij op het veld van Moeskroen zijn spelers op het veld te houden en hen een publieke bolwassing te geven. Pyscholoog Johan Desmadryl is er niet wild van.

Johan Desmadryl kent iedereen nog van zijn periode als psycholoog bij RSC Anderlecht toen Francky Vercauteren er nog hoofdtrainer was. De West-Vlaming heeft zo zijn mening over het vertoon van Tubeke-coach Albert Cartier zaterdagavond.

"Ik vind de aanpak van Cartier niet goed. Het is beter om de vuile was binnen te houden. Door zijn spelers zo publiekelijk aan te vallen, legt Cartier de fout van de wanprestatie alleen maar bij zijn spelers. Zelf wast hij zijn handen in onschuld", zegt Desmadryl in de krant Het Nieuwsblad.

Desmadryl twijfelt er evenwel niet aan dat de tirade van Cartier zijn effect ongetwijfeld zal gehad hebben. "Maar spelers in hun blootje zetten, dat werkt niet lang. En straftrainingen zijn ook niet goed. Voetballers moeten een training plezant vinden", besluit Desmadryl.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties