Verbauwhede zwaar in de problemen

De Nijs Michael
| 11 reacties
Verbauwhede zwaar in de problemen

De situatie van Glenn Verbauwhede ziet er steeds benarder uit. De sluitpost van KV Kortrijk werd eerder deze week op non-actief gezet door zijn werkgever en wellicht zal daar de komende maanden geen verandering in komen.

Verbauwhede ruilde Club Brugge deze zomer op huurbasis in voor KV Kortrijk, maar daar komt de talentvolle sluitpost niet aan spelen toe. Peter Mollez heeft zich opgewerkt tot de onbetwiste titularis van trainer Vanhaezebrouck en daar heeft Verbauwhede het bijzonder moeilijk mee. 

Vlak voor de wedstrijd tussen KV Mechelen en KV Kortrijk vertelde Verbauwhede Mechelenspits Vleminckx zelfs over de zwakke punten van Mollez. De goalie hoopte zo dat zijn concurrent een slechte prestatie zou neerzetten. Het plannetje van de 23-jarige doelman lekte echter uit, waarna Kortrijk hem op non-actief plaatste.

Kortrijk liet gisteren enkel verstaan dat de club de gewoonte heeft om problemen binnenskamers op te lossen, maar het ziet er niet naar uit dat Verbauwhede nog zal spelen voor Kortrijk. Ook bij Club Brugge, het team waarvan Verbauwhede nog steeds eigendom is, is men erg karig met commentaar. "Ik heb contact met Kortrijk, maar geef verder geen commentaar. Eigenlijk is het zelfs mijn zaak niet, want Glenn is tot 30 juni eigendom van Kortrijk", vertelt Luc Devroe

Daardoor lijkt er een bijzonder zwarte periode aan te komen in de carrière van Verbauwhede, de goalie kan namelijk geen kant meer op. Bij Kortrijk hoeft hij wellicht niet meer te rekenen op speelminuten en bij een andere club kan hij reglementair niet meer terecht. Mechelenspits Vleminckx gaf gisteren overigens toe dat hij met Verbauwhede had gesproken over Mollez, maar dat was volgens de blonde aanvaller zonder kwaad opzet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties