Legear: 'Heb beste statistieken van de A-kern'

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Legear: 'Heb beste statistieken van de A-kern'

Jonathan Legear zou dicht bij een overgang staan naar het Russische Dinamo Moskou. Zelf houdt de aanvaller er zich naar eigen zeggen nog niet mee bezig. Legear wil namelijk graag een carriëre als Pär Zetterberg uitbouwen.

"Ik ben echt nog niet bezig met een transfer. Momenteel concentreer ik me gewoon op Anderlecht. Ik was dit seizoen al acht keer basisspeler, scoorde drie goals en gaf al zeven assists. Van alle spelers van de A-kern kan ik de beste statistieken voorleggen", pocht Jonathan Legear met zichzelf in de krant Het Nieuwsblad.

Legear voelt zich wel klaar voor een nieuwe stap in zijn carrière. "Ik heb al heel wat shirtjes van heel gereputeerde voetballers als David Beckham, Patrick Vieira, Raul en Christian Vieri. Dat betekent dat ik toch al tegen grote ploegen heb gevoetbald", aldus de Waal die vindt dat hij nog maar aan tachtig procent van zijn mogelijkheden zit.

"Weet je? Ik keek bij Anderlecht op naar spelers als Pär Zetterberg en Christian Wilhelmsson en ik wil een even grote carrière als zij uitbouwen. Dat moet kunnen. Wilhelmsson was een spectaculaire speler, maar ik ben veel efficiënter dan hem", besluit Legear.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties