Barça volgt jonge Ier

Geoffrey Verbruggen
| 0 reacties
Barça volgt jonge Ier

FC Barcelona heeft zijn oog laten vallen op de 18-jarige Ier James McCarthy van het Schotse Hamilton Academical FC. Dat zei de zaakwaarnemer van de jongeling in een gesprek met The Scottish Sun.

James McCarthy staat al langer te boek als een groot talent. Hij debuteerde op zijn vijftiende in de hoofdmacht van Hamilton en werd gevolgd door Liverpool, waar hij tijdelijk op proef was, Manchester United en Arsenal. Nu heeft ook Barcelona zich bij het rijtje geïnteresseerden gevoegd.

"Barça is slechts een van de vele Spaanse clubs die James volgen. Het is ongelooflijk hoeveel teams zich bij me gemeld hebben", zegt zaakwaarnemer George Gray. Volgens Gray houden ook heel wat Engelse clubs het 18-jarige talent in het oog.

"Dit jaar kan McCarthy zich voor het eerst meten met de Schotse topclubs uit Glasgow (Celtic en Rangers, red)", vertelt Gray nog. De manager gelooft alvast in een mooie toekomst voor zijn poulain. "James is een fantastisch talent en hij heeft alles om het te maken. Vergeet niet dat hij nog maar achttien is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties