Real Madrid en Standard praten over Jovanovic

De Nijs Michael
| 24 reacties
Real Madrid en Standard praten over Jovanovic
Foto: © SC

Milan Jovanovic stuurt al een tijdje aan op een toptransfer en wellicht krijgt de Serviër deze winter ook zijn zin. Nadat we gisteren al konden melden dat Bayern München en Sevilla concrete interesse tonen, springt nu ook Real Madrid in de dans.

Bayern München zou momenteel een bod van tien miljoen euro voorbereiden, met Sevilla heeft Jovanovic dan weer een princiepsakkoord. Toch is de kans groot dat beide teams achter het net vissen, Real Madrid heeft namelijk eveneens zijn zinnen gezet op de Servische international. De Spaanse hoofdstedelingen hebben sinds deze zomer bovendien een samenwerkingsakkoord met Standard.

In eerste instantie was Real Madrid van plan om Jovanovic een half jaar te huren met definitieve aankoopoptie, maar daar wou de speler zelf niets van weten. Toch lijkt een overstap naar Real Madrid nog steeds in de maak, want Standard bevestigt dat er onderhandelingen tussen beide teams aan de gang zijn. 

"Op het hoogste niveau worden onderhandelingen gevoerd tussen Real Madrid en Standard", bevestigt algemeen directeur Pierre François deze morgen in Het Laatste Nieuws. "Er wordt onderhandeld over een definitieve transfer in januari, geen uitleenbeurt. Maar Standard houdt op dat vlak de boot af." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties