Hildebrand gaat keepen voor Hoffenheim

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hildebrand gaat keepen voor Hoffenheim

TSG Hoffenheim heeft Timo Hildebrand uit zijn lijden verlost. Vanmiddag wordt de 29-jarige doelman voorgesteld aan de Duitse pers. Na de winterstop zal de sluitpost die bij FC Valencia op een dood spoor zat, zijn opwachting maken bij de seizoensrevelatie.

Timo Hildebrand zal alles samen anderhalf jaar bij FC Valencia gespeeld hebben. De Spanjaarden hadden hem in de zomer van 2007 transfervrij weggehaald bij VfB Stuttgart. Hildebrand werd het slachtoffer van talrijke trainerswissels. Onder de Nederlander Ronald Koeman was hij nog een vaste waarde, maar onder de huidige trainer Unai Emery moest hij de jonge Braziliaan Renan Brito voor zich dulden, en dat zeer tegen zijn zin.

TSG Hoffenheim, momenteel samen met Bayern München lijstaanvoerder in de Bundesliga, is een superrevelatie. Heel het team haalt een hoog niveau, alleen de doelmannen kunnen niet mee. Noch Ramazan Özcan noch Daniel Haas konden trainer Ralf Rangnick helemaal overtuigen. Het is nog niet bekend voor hoeveel seizoenen Hildebrand zal tekenen bij het team van voorzitter Dietmar Hopp.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties