Solo of een duo?

Rita De Meyer
| 1 reacties
Solo of een duo?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De laatste competitiedag kan bepalen hoeveel ploegen op de eerste plaats de winterstop zullen in gaan. STVV en Standard? Of gaat iemand hiervan een steek laten vallen?

De scherprechter hiervoor zijn de Sinaai Girls dat het ongeslagen Standard Fémina de Liège mag ontvangen, tevens de belangrijkste wedstrijd voor volgende zaterdag. De historiek van de laatste vijf seizoenen geeft onbeslist. De beide ploegen wonnen elk tweemaal en één ontmoeting eindigde in een gelijkspel, alleen scoorde Standard slechts één doelpuntje meer. Hieruit kunnen we besluiten dat de winnaar uit deze ontmoeting zeker niet op voorhand gekend is.

 

Eveneens interessant zijn de wedstrijden OHLVlimmeren en EgemAnderlecht. In beide gevallen sprint de thuisploeg in het klassement over hun bezoeker indien ze de volle buit binnen halen. Bij BeerseJabbeke is de situatie omgekeerd, daar verwisselen de ploegen van plaats bij winst van de bezoeker.

 

Ten slotte mag hekkensluiter Braine naar Woluwe. We kunnen in de staart van het klassement in de terugwedstrijden nog spannende tijden beleven indien Braine volgende zaterdag kan winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties