Anderlecht onderhandelt over Mazuch

Nico Wieme
| 5 reacties
Anderlecht onderhandelt over Mazuch
Foto: © SC

Een delegatie van Anderlecht vertoeft momenteel in Fiorentina om er te onderhandelen over een mogelijke overgang van Ondrej Mazuch naar Brussel. Paars-wit wil de Tjechische belofte-international graag zes maanden huren.

Heeft Anderlecht zijn extra verdediger gevonden bij Fiorentina? Die kans is reëel, want volgens Het Nieuwsblad en La Dernière Heure onderhandelt de leider van de Pro League op dit moment met de Italiaanse topklasser over een verhuur van Ondrej Mazuch.
 
Fiorentina stelde een ruil voor met de Ivoriaan Bakary Saré, maar dat wees Anderlecht van de hand. De Italianen stuurden dan aan op een definitieve transfer, maar Anderlecht wil eerst lenen.
 
Fiorentina kocht Mazuch in juni 2007 voor 2,8 miljoen euro van Brno, maar hij kon er (nog) niet doorbreken. Mazuch is wel een vaste waarde in het Tsjechische jeugdelftal. Hij speelde vorig jaar de finale van het WK -20 in Canada, maar verloor die met 2-0 van Argentinië.
 
Anderlecht is echter niet de enige geïnteresseerde club. Ook Leverkusen en Sparta Praag tonen belangstelling, maar Mazuch zelf zou Anderlecht wel zien zitten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties