Anderlecht betaalt tickets terug

Nico Wieme
| 6 reacties
Anderlecht betaalt tickets terug
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht had voor komende zaterdag een galamatch in het eigen Vanden Stockstadion gepland tegen PSV. Door het slechte weer kan die wedstrijd niet doorgaan. Paars-wit laat nu weten dat het de reeds gekochte tickets zal terugbetalen.

Door de slechte weersomstandigheden valt de wedstrijd tussen Anderlecht en PSV van zaterdag aanstaande in het water. De Brusselaars nodigden de Nederlanders dan maar uit om enkele dagen naar Spanje te komen. Daardoor zullen beide teams elkaar vrijdag in La Manga bekampen.

Wie reeds een ticket kocht voor de wedstrijd die aanvankelijk in het Vanden Stockstadion zou plaatsvinden, zal zijn geld terugkrijgen. De terugbetaling van de tickets die werden aangekocht voor deze vriendschappelijke partij zal mogelijk zijn vanaf donderdag 8 januari 2009 tot en met zaterdag 28 februari 2009. De terugbetaling kan gebeuren op de dienst ticketing mits voorlegging van het origineel ticket. 

Eventueel kan er ook een terugstorting gebeuren op de rekening. Hiervoor volstaat het om de tickets samen met uw naam, adres en rekeningnummer naar RSCA TICKETING, Théo Verbeecklaan 2, 1070 BRUSSEL te sturen. 

De personen die tickets bestelden via www.ticketingonline.be en dus niet over tickets maar over een voucher beschikken, zullen op vertoon van deze voucher terugbetaald worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties