Racing Genk speelt dan toch tegen Venlo

De Nijs Michael
| 2 reacties
Racing Genk speelt dan toch tegen Venlo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk zal dan toch een oefenmatch tegen de Nederlandse tweedeklasser Venlo VV spelen. De Limburgers hadden eerder beslist om de partij te schrappen, maar vonden intussen een noodoplossing.

Genk heeft het niet getroffen in de voorbereiding op de terugronde. Net zoals de andere ploegen die niet naar het buitenland trokken, heeft de Limburgse club last van het gure winterweer. Zo zag coach Van Geneugden de geplande oefenmatch tegen Lierse in het water vallen en ook de oefenpot tegen Venlo VV werd aanvankelijk geschrapt. Genk wil de grasmat van de Crystal Arena namelijk sparen met het oog op de bekermatch komende week.

Het bestuur van Racing Genk heeft echter een noodoplossing gevonden zodat de ploeg toch het nodige wedstrijdritme kan opdoen in de aanloop naar de bekerpartij tegen Lokeren. De oefenpartij tegen Venlo VV zal zaterdag om 14u afgewerkt worden in het Nederlandse Herten. De plaatselijke derdeklasser beschikt namelijk over een kunstgrasveld en zal dat sneeuwvrij maken voor de wedstrijd tussen Venlo VV en Racing Genk.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties