Polak vond zichzelf geen voorbeeld tegen Mechelen

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Polak vond zichzelf geen voorbeeld tegen Mechelen
Foto: © SC

Jan Polak kijkt ook in eigen boezem als het gaat om de uitschakeling in de Beker van België van zijn team RSC Anderlecht op het veld van KV Mechelen. Hij excuseerde zich bij zijn ploegmaats.

Jan Polak zegt vandaag in de kranten dat KV Mechelen RSC Anderlecht een serieuze slag heeft toegebracht. "Vrijdag zullen we dit moeten rechtzetten tegen Cercle Brugge. Ik heb al teruggedacht aan de uitschakeling tegen BATE Borisov, maar die uitschakeling woog zwaarder door. Het ging toen wel om de Champions League", aldus de Tsjechische international.

"Iedereen was gewaarschuwd voor de partij op KV Mechelen. Toch waren we ongeconcentreerd. We legden weinig goede combinaties op de mat, wonnen te weinig duels en we speelden te ver van onze tegenstander af waardoor de afvallende bal bijna altijd voor KV Mechelen was", analyseert de middenvelder de nederlaag.

"We hebben gewoon niet gespeeld zoals we dat moesten doen. Ik geef toe dat ook ik niet op mijn niveau acteerde. Ik moet een voorbeeld zijn voor de anderen. Ik weet dat het te laat is voor verontschuldigingen, maar toch wil ik mij excuseren bij mijn ploegmaats", bewijst Polak ten slotte zijn vermogen tot zelfkritiek. (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties