Haroun kroont zich tot topschutter van Het Kiel

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Haroun kroont zich tot topschutter van Het Kiel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Faris Haroun bezorgde Germinal Beerschot een belangrijke driepunter op het veld van Dender. De middenvelder is met vijf treffers ondertussen topschutter bij de Antwerpse club.

“Het was geen makkelijke wedstrijd”, geeft Haroun volmondig toe. “Maar alleen de drie punten tellen vandaag. Het veld lag er slecht bij en Dender is een ploeg die wacht op de tegenaanval. Toch heeft de nieuwe verdediging de nul kunnen houden. Dat is positief.”
 
Haroun is met vijf treffers topschutter bij Germinal Beerschot. “Dat is leuk meegenomen, maar niet belangrijk. Als ik de ploeg iets kan bijbrengen, zit het goed. Het is ook dankzij de ploeg dat ik kan scoren. Malki woog vandaag 90 minuten op hun verdediging en zorgt er mee voor dat ik scoor.”
 
Germinal Beerschot boekt 12 op 15 en klimt verder naar boven. Haroun houdt de voetjes op de grond. “Het is te vroeg om te zeggen dat we gered zijn. We blijven het week per week bekijken. Met de versterkingen heeft de trainer nu meer mogelijkheden. Dat is ook goed voor mij. Het laat mij beter voetballen.”
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties