Boskamp weet niet of Dender hem wel nog terug wil

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Boskamp weet niet of Dender hem wel nog terug wil
Foto: © SC

Johan Boskamp was gisterenavond een studiogast in het Eén-programma Studio 1. De Nederlander revalideert nog steeds van een dubbele knie-operatie en kan dus nog altijd niet zijn werk hervatten als coach van FCV Dender.

Bovendien liet Johan Boskamp gisteren ook nog uitschijnen dat het niet helemaal snor meer zit tussen hem en FCV Dender. De Nederlander lijkt stilaan weer klaar voor dienst te zijn en hij wacht dan ook op een seintje van de club, voorlopig is dat tevergeefs.

"Toen ik pas in het ziekenhuis lag, belde manager Patrick Asselman me op met het nieuws dat ze me op het ziekenfonds wilden zetten. Ik heb daarna nog andere dingen in de pers gelezen, maar goed, ik heb er mijn slaap ook niet voor gelaten ook al is dat niet leuk. We zullen nog wel zien of we nog verder kunnen samenwerken. Ik wil zeker nog terugkeren, tenzij ze me buitengooien natuurlijk", ging Boskamp gisterenavond verder.

Sinds de afwezigheid van Boskamp op het trainingsveld bij FCV Dender, nam assistent-trainer Patrick Asselman, familie en naamgenoot van de manager, de honneurs waar. Bovendien wordt hij volgend jaar ook sowieso de hoofdcoach van de fusieclub.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties