De Smet: 'Blij met interesse van Club'

Nico Wieme
| 8 reacties
De Smet: 'Blij met interesse van Club'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge vroeg aan Cercle om met Stijn De Smet te mogen onderhandelen over een transfer, maar stuitte op een njet van de buren. De aanvaller van groen-zwart hoopt nu dat een overgang in de zomer wel bespreekbaar is.

Stijn De Smet steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag voor Club Brugge zou voetballen. “Ik ben heel blij met de interesse van Club. De interesse van de buren flatteert me. Het blijft een topploeg in België, ondanks de mindere resultaten. We zullen wel zien op het einde van het seizoen”, zegt de Cercleaanvaller in Het Laatste Nieuws.
 
Ondanks de belangstelling van blauw-zwart probeert De Smet niet te veel met een transfer bezig te zijn. “Ik heb al ervaren dat dat nefast is voor mijn spel. Ik heb mijn manager dan ook gevraagd om mij enkel iets te melden als er iets concreet is. Als ik eerlijk mag zijn: er is op dit moment nog geen akkoord met Club Brugge.”
 
Dat Club zijn voorkeur wegdraagt, mag wel duidelijk zijn. “Ik heb met Niki (zijn vriendin, nvdr.) een huis in de buurt gekocht. Het zou gezellig zijn als we hier kunnen blijven wonen, zeker als we een gezin starten. Altijd handig als de ouders dicht in de buurt wonen.”
 
De Smet wil zich echter niet enkel op Club focussen. “Als Genk of Standard aankloppen, wil ik daar ook over nadenken. Het is overigens mijn droom om ooit in het buitenland te spelen. Ik ben wel degelijk een speler met ambitie, al besef ik dat dit misschien niet altijd zo overkomt”, aldus De Smet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties