Van Geneugden: "Een castrofale fout"

Kevin Van Cutsem
| 8 reacties
Van Geneugden: "Een castrofale fout"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Racing Genk was men achteraf niet te spreken over de niet toegekende strafschop. Ook trainer Van Geneugden kon de frustratie niet wegstoppen. “Ik hoop dat mijn respect voor Frank niet zal minderen hierdoor, maar dit was er toch wat over”

Net als voorzitter Lemmens (lees hier) had ook Van Geneugden (foto) de mond vol over scheidsrechter De Bleeckere. “Dit was er toch wat over. Het was een doelrijpe kans voor Nemec en dus had het penalty én rood moeten zijn”, verklaart de Limburgse coach aan Sporza Radio. “Frank is de derde beste van de wereld maar dit is een catastrofale fout die niet goed te keuren is. Dit soort beslissingen geven een serieuze knauw aan de kwalificatie.”
Maar Van Geneugden was ook niet blind voor de mankementen in zijn elftal. “In de eerste helft waren we te weinig balvast. Dat was in de tweede helft beter. Ik zag ook enkele gretige invalbeurten van een aantal jongens. Al bij al vind ik dat we op basis van die tweede helft een gelijkspel verdienden, zeker op basis van die strafschopfase.”
 
Dat alles volgende week nog speelbaar is weet de Genkcoach ook. “Ons enthousiaste publiek zal Gent warm onthalen. Hopelijk dat de scheids dan ook alles ziet”, besluit Van Geneugden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties