Clement relativeert de zaak-Dirar

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Clement relativeert de zaak-Dirar
Foto: © SC

Nabil Dirar deed afgelopen weekend zijn beklag over de Brugse kleedkamer. Bepaalde spelers zouden achter zijn rug bezig zijn. Philippe Clement (foto) valt helemaal uit de lucht en noemt dit een storm in een glas water.

"Ik weet niet hoe Nabil Dirar dit heeft verwoord in de krant, maar dit nieuws verwondert mij. Door mijn blessure stond ik de voorbije weken iets verder van de groep af, maar volgens mij is dit toch een storm in een glas water. Ik heb nooit problemen in de kleedkamer gemerkt. Ik zal deze kwestie zeker eens bespreken met de andere spelers, maar ik zal dat wel intern doen", aldus Philippe Clement, de aanvoerder van blauwzwart, in de krant Gazet van Antwerpen.

Sportmanager Luc Devroe wil ook niet te zwaar tillen aan de uitspraken van Dirar. "Het is vervelend als zoiets gebeurt, maar je moet zijn uitspraken ook kaderen. Het gaat hier om een jonge speler die op meer sportief succes had gehoopt en ontgoocheld is over de negatieve resultaten. Dat zorgt voor stress, spanning en frustratie en dat leidt dan weer tot ongelukkige uitspraken", aldus Devroe. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties