Dirar: 'Sorry, ik werd verkeerd beïnvloed'

Nico Wieme
| 21 reacties
Dirar: 'Sorry, ik werd verkeerd beïnvloed'
Foto: © SC

Nabil Dirar viseerde de voorbije dagen enkele ploegmakkers door te beweren dat de achterklap moest stoppen. Dinsdag heeft de Club Bruggemiddenvelder zich verontschuldigd voor zijn uitspraken.

De rust kan weerkeren in de Brugse kleedkamer. Nabil Dirar heeft een bocht van 180 graden gemaakt door zijn verontschuldigingen aan te bieden voor zijn uitspraken van de voorbije dagen.
 
“Ik zie het als mijn plicht, naar aanleiding van de uitspraken die ik in de media heb afgelegd voor en onmiddellijk na de wedstrijd tegen Tubeke, om mijn verantwoordelijkheid op te nemen”, zegt de Marokkaanse Belg op de Clubwebsite.
 
“Ik wil hierbij mijn verontschuldigingen aanbieden aan de spelersgroep, de trainers en de club zelf. Ik besef nu dat, wanneer ik met een eventueel probleem kamp, ik daarover beter eerst met de groep of de trainer praat”, aldus Dirar.
 
 “Na een gesprek met de trainer en spelers ben ik tot het inzicht gekomen dat ik verkeerd werd beïnvloed door bepaalde mensen, die het blijkbaar niet goed met mij menen. Ik begrijp nu dat binnen Club Brugge iedereen wel het beste met mij voorheeft, zoals ikzelf ook het beste voorheb met deze club”, beëindigt Dirar zijn excuses.
 
Het blauw-zwarte bestuur liet weten de uitspraken van de speler in kwestie te betreuren, maar aangezien Dirar zich geëxcuseerd heeft, beschouwt het de zaak als afgesloten. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties