Standardbelofte maakt goede beurt in Madrid

Kevin Van Cutsem
| 7 reacties
Standardbelofte maakt goede beurt in Madrid
Foto: © SC

Real Madridspits Edouard Kabamba doet het goed in Spanje. De Standard-huurling maakte gisteren in een oefenduel tegen Castilla een goede invalbeurt.

De 21-jarige Kabamba, eigendom van Standard, werd begin dit seizoen bij tweedeklasser Castilla gestald, de satellietclub van Real Madrid. De Belg met Congolese roots speelde er een sterke heenronde. Gisteren mocht hij in een vriendschappelijk duel tussen Real en Castilla, bij wijze van beloning, invallen bij het ‘grote’ Madrid.
 
Kabamba deed dat overigens met verve. De spits liet zich opmerken met een paar fraaie acties. Maar de man van de avond was spitsbroeder Saviola. De Argentijn scoorde drie keer in de met 4-2 gewonnen partij. Drenthe tekende voor het vierde Madrileense doelpunt. De pas van West Ham overgekomen Faubert speelde de volle 90 minuten.
 
Slecht nieuws kwam er echter van Michel Salgado. De verdediger komt in februari niet meer in actie voor Real Madrid. Na een half uur wedstrijd liep hij een spierblessure op. De 33-jarige Salgado zal zeker twee weken buiten strijd zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties