Wasilewski maakte comeback 'in stijl'

Mathias Dumarey
| 20 reacties
Wasilewski maakte comeback 'in stijl'
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Marcin Wasilewski (foto) maakt dit weekend weer zijn rentree in de hoofdmacht van RSC Anderlecht. Woensdag toonde hij in een oefenwedstrijd met Polen tegen Wales al dat hij helemaal terug is. Hij deelde een assist en een vuistslag uit.

Marcin Wasilewski is sinds deze week weer volledig fit. Zaterdag zal hij in Charleroi wellicht alweer op een basisplaats kunnen rekenen. Guillaume Gillet kan zo immers weer zijn gehate rechtsachterpositie verlaten voor een stek op het middenveld want Hernan Losada zit een schorsingsdag uit.

Woensdag speelde de nationale ploeg van Polen een oefeninterland in het Portugese Faro tegen Wales. De wedstrijd werd door de Polen gewonnen met 0-1. De rechtsachter van Anderlecht vocht enkele keiharde duels uit met zijn Welshe tegenstander Joe Ledley. Op een foto was zelfs te zien hoe hij een vuistslag uitdeelde.

"Er is niks speciaals gebeurd. It was easy, gewoon een duel. Ik heb er zelfs geen gele kaart voor gekregen van de scheidsrechter", aldus Wasilewski in de kranten. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties