Blijft Lierse in het zog van STVV?

filip broos
| 0 reacties
Blijft Lierse in het zog van STVV?

Blijft Lierse in achtervolging op STVV of slaagt KVK Tienen erin de negatieve spiraal om te buigen?

Lierse zag vorige week STVV weer van zich wegsluipen, Lierse telt nu twee punten minder met één wedstrijd meer gespeeld. De mannen van trainer Helleputte lijken de enige ploeg die weerstand kunnen bieden aan de leidersploeg.

Lierse heeft na een moelijk begin van de competitie eindelijk aansluiting bij STVV gevonden. Maar vorige week lieten de mannen van het Lisp de koppositie opnieuw uit handen glippen door op KV Oostende gelijk te spelen. Voor de wedstrijd van vanavond kan men alvast geen beroep doen op De Witte, die een schorsingdag moet uitzitten. Verder zullen ook de namen van Ndikumana, Nedzipi en Frans ontbreken op het scheidsrechterblad, die drie spelers zijn geblesseerd.

Oefenmeester Helleputte koos de volgende namen voor de wedstrijd van vanavond: Kujovic, Tshiala, Dreesen, Bojovic, De graef, Samir, Buyens, Wahed, K. Janssens, Cavens, Radzinski, Winathai, De Corte, El Baily en Van der jeugt.

KVK Tienen heeft 2009 niet zo goed ingezet, het slaagde er nog niet in een wedstrijd te winnen en vorige week ging men thuis kopje onder tegen Eupen. Wil men niet verder afzakken in het klassement zal men toch naar het niveau van 2008 moeten gaan qua voetbal. Met een verplaatsing naar KVO voor de boeg volgende woensdag kan men beter vandaag beginnen met het halen van die overwinning. Technisch directeur Bamps laat het niet na zijn team op scherp te zetten voor de komende wedstrijden. 
Voor vanavond kan men geen beroep doen op de secure verdediger Vanhees, die vorige week zijn derde geel pakte. Daarentegen komen Barbé en Dufoor terug uit schorsing. Nieuwkomer Nelis behoort voor het eerst tot de wedstrijdkern.

De kern: Schuermans, Peeters, Triantafallidis, Lunenburg, Vandeput, Bogaerts, Belme, Penga, Haznadar, Vandecauter, Thijs, Barbé, Dufoor, Da Silva, Nelis en Neven.

De wedstrijd wordt afgetrapt om 20u op het Lisp en staat onder de leiding van de heer Bultynck. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties