Mathijssen: 'Alleen fitte Sonck kan verschil maken'

Nico Wieme
| 10 reacties
Mathijssen: 'Alleen fitte Sonck kan verschil maken'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge zal het in Westerlo andermaal zonder Wesley Sonck moeten doen. De Ninovieter maakte vorige week tegen Racing Genk zijn rentree na een knieblessure, maar heeft nu last van een geblokkeerde rug.

Wesley Sonck zit duidelijk in het sukkelstraatje. De pocketspits is juist hersteld van een knieblessure die hem twee maanden aan de kant hield, maar heeft nu af te rekenen met rugproblemen.
 
De afwezigheid van Sonck zou wel eens zwaar kunnen wegen bij Club Brugge, maar zo ziet Jacky Mathijssen dat niet. “Laten we eerlijk zijn, Sonck heeft als invaller tegen Genk niet gebracht wat we ervan verwacht hadden”, zegt de Clubcoach in GvA.
 
Mathijssen wil zijn blessuregevoelige spits niet met alle zonden Israëls overladen. “Dat lag zeker niet alleen aan hem. Maar het bewijst dat je topfit moet zijn om op dit niveau het verschil te maken.”
 
Mohamed Dahmane krijgt op die manier een nieuwe kans in de frontlinie. Wie de Algerijnse Fransman zal flankeren, is nog onzeker, want ook Elrio van Heerden is twijfelachtig. “Als ik zaterdag zonder pijn kan trainen, dan hoop ik om zondag te starten”, zegt de Zuid-Afrikaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties