Franse pers suggereert ruil Bölöni-Gerets

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Franse pers suggereert ruil Bölöni-Gerets
Foto: © SC

In de Franse pers werd woensdagochtend uitgepakt met het nieuws dat er een trainersruil in de maak zou zijn tussen Laszlo Bölöni en Eric Gerets. Gerets zou op die manier eindelijk trainer worden van de Rouches.

Robert Louis-Dreyfus, de man die hoofdaandeelhouder is van zowel Olympique Marseille als van Standard Luik, is heel erg te spreken over het werk van Laszlo Bölöni (foto boven) bij de Luikenaars. Nochtans heeft de Roemeen geen al te goede reputatie opgebouwd bij onze zuiderburen. Bölöni was in het verleden al trainer van AS Monaco, Stade Rennes en AS Nancy. Bij Standard haalt hij schitterende resultaten en daarom zou de Roemeen bij Olympique Marseille wel eens een nieuwe kans kunnen krijgen in de Ligue 1.

Dreyfus oppert langs de andere kant dat Eric Gerets terugkeert naar ons land. De Limburger kreeg van de Franse club nog steeds geen voorstel om zijn contract te verlengen. Als de Fransen donderdagavond worden uitgeschakeld op het veld van FC Twente, dan komt die contractverlenging er zo goed als zeker niet. Marseille moet een 0-1-nederlaag uit de heenwedstrijd zien goed te maken op Nederlandse bodem. (P)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties