Is Bolat nieuwe nummer 1?

Kevin Van Cutsem
| 20 reacties
Is Bolat nieuwe nummer 1?
Foto: © SC

Het lijkt er sterk op dat doelman Sinan Bolat de nieuwe nummer 1 is van Standard. De gewezen doelman van Genk krijgt vrijdag wellicht het vertrouwen tegen Bergen.

Andres Espinoza lijkt zijn basisplaats bij Standard kwijt te zijn. Vervanger Sinan Bolat mocht reeds starten in de terugwedstrijd van de Uefa Cup tegen Braga. Door een verrekking die de Turkse Belg in die wedstrijd opliep, kon de Ecuadriaan zijn basisplaats nog even behouden. 

Maar nu Bolat hersteld is van zijn blessure lijkt de Turkse belofteninternational opnieuw onder de lat te mogen plaatsnemen. 
De kans is klein dat de Turkse belofteninternational die basisplaats nog zal afstaan.
Bij Standard wil niemand bevestigen of Bolat al dan niet speelt. "Ik voel dat ik de laatste weken sterk bezig ben op training, maar het is aan de coach om te beslissen wie er tegen Bergen speelt. Ik ben er in elk geval klaar voor", reageert Bolat in HNB.
 
Espinoza zelf gaf nog geen commentaar op de situatie, maar zijn manager wel. "We zullen zien wat de coach beslist. Dat Andres tegen Braga op de bank zat hoeft niet noodzakelijk te betekenen dat dat ook gebeurt tegen Bergen", aldus Ricardo Calleri.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties