Kpaka: "Terugkeer is grote ontgoocheling"

Jeroen Pyl
| 22 reacties
Kpaka: "Terugkeer is grote ontgoocheling"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het tweede huwelijk tussen Paul Kpaka en Germinal Beerschot lijkt in geen opzicht op de eerdere succesvolle samenwerking tussen 2001 en 2003. De aanvaller uit Sierra Leone uit in Gazet van Antwerpen zijn ontgoocheling over dit seizoen.

“Van mijn verwachtingen kwam maandenlang niets in huis. De vorige trainer Harm van Veldhoven deed amper een beroep op mij. Ik mocht hoogstens eens invallen op een positie die me niet lag. Ik ben een spits, geen flankspeler”, aldus een ontgoochelde Kpaka.
 
De voormalige topschutter uit de Jupiler Pro League vernam begin dit jaar dat Germinal Beerschot hem wou verkopen. “Daar ben ik heel kwaad om geweest. Ik heb niets te zoeken in Israël of Cyprus. De clubs die me daar wilden waren oninteressant.”
 
Ondertussen stortte de aanvaller zijn hart al uit bij Jos Verhaegen. “Ik vroeg om een eerlijke kans en een faire behandeling. Verhaegen begreep me. Dat heeft me deugd gedaan.”
 
Onder de hoede van de huidige oefenmeester Aimé Anthuenis leeft Kpaka, na een lange blessure, weer op. “Nu krijg ik wel een kans en voel ik vertrouwen. Ik sta weer scherp en scoorde al twee maal bij de invallers.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties